Cumartesi, Ekim 14, 2006

REVANI

resimlerle devam ediyoruz,zaman buldukca tarflerini yazacagim ...

icerisine portakal ,limon kabuguda ekleyebileceginiz revani tam bir turk ev tatlisi
afiyet olsun..



keki icin :

-1 su bardagi seker

-1 su bardagi sivi yag

-1 su bardagi yogurt

-3 yumurta

-1 su bardak un

-1 su bardak irmik

-1 paket kabartma tozu

-1 paket vanilya , biraz limon rendesi

serbet:

-1 kilo seker

-3 su bardagi su

-yarim limon

--kek malzemeleriyle yine klasik bir kek yapiyoruz ben gordugunuz uzre borcamda yaptim,180 derecede keki pisiriyoruz ve revani sogukken sicak serbeti uzerine dokuyoruz uzerine hindistan cevizi,antep fistigi ile susleyebiliriz . Afiyet olsun

Hiç yorum yok: