Pazartesi, Ocak 05, 2009

DOMATESLi , BiBERLi VE PEYNIRLI POGACA







Aslinda bildigimiz herhangi bir mayali pogaca tarifi ile yapabilecegimiz ama normal pogacadan daha zengin bir pogaca.
-1 paket maya
-1 cay bardagi sivi yag
-1 su bardagi ilik su-sut karisimi
-2 yumurta (birinin sarisi ustune)
-1 cay kasigi seker-1 cay kasigi tuz
-aldigi kadar un
icine: beyaz peynir
ustune kiraz domates, tatli yesil biber.
-- yogurulan hamurdan ,icine peyaz peynir koyularak kucuk toplar yapilir, uzerine yumurta sarisi , ikiye bolunmus kiraz domates ve kucuk parca yesil biber konulur(domateslerin ve biberlerin dusmemesi icin hafif bastirilirsa daha iyi olur).180 derecede onceden isitilmis firinda kizarana kadar pisirilir.Afiyet olsun

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok lezzetli görünüyorlar, ellerinize saglik. Sevgiler.